Programovatelný termostat

Programovatelný termostat

Týdenní programovatelný termostat SALUS 091FLRF Týdenní programovatelný termostat , pomocí kterého lze jednoduše a efektivně nastavit kontrolu teploty v místnosti. SALUS 0je vzhľadem ke svému širokému využití univerzální programovatelný termostat s beznapěťovým kontaktem, vhodný k regulaci všech typů kotlů, elektrických přímotopů, spíná zařízení od 0-230V s maximální zátěží 5A. Má podsvícený displej oranžové barvy. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Programovatelný termostat

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Některé termostaty dokážou snímat teplotu již po 2°C, například termostat SALUS 091FL.


Ostatní štandardně po 5°C. Všechny termostaty jsou bezpotencionální, to znamená, že spínají kontakt, přes který neprotéká elektrický proud. Zopnutí kontaktu na kotli signalizuje požiadavek na topení.


K dispozici je široký výběr termostatů od různých výrobců. Plně programovatelný moderní, levný termostat s mnoha funkcemi. Dokonalý pro ty osoby, které preferují ovládat své pohodlí co nejsnadněji. Součástí dodávky je držák pro umístění.


Poznejte moderní programovatelný termostat s mnoha funkcemi za přijatelnou cenu. Při tvorbě termostatu T3R jsme se soustředili na pohodlí a jednoduchost. Je určen pro ty, kteří hledají flexibilní a snadnou regulaci svého pohodlí. Pokojové termostaty slouží k jednoduché a spolehlivé regulaci teploty v místnosti.


U nejjednodušších typů se požadovaná teplota nastavuje pouhým mechanickým otočením kolečka, pokročilejší typy jsou vybaveny displejem zobrazujícím teplotu v místnosti a aktuální stav termostatu. Univerzální programovatelný termostat je určen pro regulaci teploty v objek-tech vytápěných plynem, elektrickou energií nebo topnou vodou. Je použi-telný pro různé druhy tepelných zdrojů, ventilů nebo chladicích zařízení.


Programovatelný termostat je určen pro designovou řadu Céliane. Děkujeme vám za projevenou d ůvěru a blahop řejeme vám k zakoupení jednoho z našich výrobk ů. Termostat slouží k regulaci teploty vytáp ění a klimatizace. Na termostatu se během časového úseku optimalizace (v případě nastavení) zobrazuje symbol. Standardně je optimalizace vypnuta.


Programovatelný termostat

Pokyny k její aktivaci najdete v instalační příručce. V naší nabídce najdete: ABB termostat s otočným ovládáním, digitální se spínacími hodinami, pro ovládání topení i chlazení. Hodnocení produktu: (recenzí). Produkt je nahrazen novějším modelem AURATON RRT. Moderní, programovatelný termostat Honeywell T3.


Bezdrátový programovatelný termostat , teploty. Prohlédněte si také nejprodávanější termostat v našem obchodě a za třetinovou cenu! Představení - programovatelný termostat TFT elektricketopenicz. Unsubscribe from elektricketopenicz?


Dle mého celkem kvalitní výrobek za dobrou cenu.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod