Otvírák litovel

Otvírák litovel

Přes 7let tradice, klasické postupy, nejkvalitnější suroviny z úrodné Hané. V sobotu pak pokračujeme od dopoledních do pozdních večerních hodin. Litovelsky Otvirak , Litovel. Dny českého piva pořádá Český svaz pivovarů a sladoven. Jste skutečný litovelský fan.


Festival Votvírák je největší český multižánrový festival - hudebně zaměřený převážně na ROCK, POP a HIP HOP hop v provedení českých a slovenských interpretů. Zahrálo na něm více než dvacet kapel z domova i zahraničí. Návštěvníci tohoto festivalu si mohou vychutnat kromě skvělého litovelského piva a hanáckých pochoutek také koncerty desítek oblíbených. Audio clip: Adobe Flash Player (version or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here.


You also need to have JavaScript. První kapelou, která se ve hodin publiku na Hlavní scéně představí, bude Janek Ledecký s kapelou. Navigace pro příspěvky. Opět se koná od dopoledních hodin na ploše téměř celého areálu litovelského pivovaru. Podrobný bohatý program zobrazíte kliknutím na obrázek.


Tradiční festival hudby, dobrého piva, ale i rodinné zábavy se koná 11. První den čeká na zvídavé návštěvníky „ otvírák “ místního pivovarského muzea, v sobotu pak hudební zážitek v podobě více než dvaceti kapel. Jde o masový cyklo závod za jízdu na kole bez alkoholu. Na start pozvolně naváže Turbo, Katarína Knechtová a jako hlavní bod večerního programu Kamil Střihavka. Pro ty, kteří chtějí nasávat festivalovou atmosféru už od rána.


Akce představuje kombinaci kulturního programu a dne otevřených dveří v místním pivovaru. U příležitosti slavností probíhá i Den otevřených dveří pivovaru. LUBOŠ „in memoriam“ Skvělý basista a hlavně kamará který uměl žít na plno. Nikdy nezapomeneme na jedinečný víkend v Polské Wielicze, kde jsme hráli.


Další prázdninový týden je za námi a čekají nás dva volné dny. Počasí je tento týden jako na houpačce a pokud necháváte plány na víkend na poslední chvíli, tak pro vás máme hned několik tipů na zajímavé akce, které se v Olomouci a okolí konají. Podívejte se a nechte se inspirovat! Své brány otevře již zítra 11.


První den čeká návštěvníky „ otvírák “ místního pivovarského muzea, v sobotu pak hudební zážitek v podobě festivalu. Pivovar LITOVEL znovu otevře své brány! Pojďme si užít dva skvělé dny plné výborného piva a skvělé zábavy.


Festival je lákadlem pro všechny, kteří mají rádi dobré pivo, muziku a skvělou zábavu. Každoročně jej navštíví tisíce lidí z celé republiky. Základní navigační menu Přejít k obsahu webu.


Nový dvůr (u Červenky) 23. Depo Olomouc nasadilo na posílení dopravy místo KMV ř. Sleduj aktuální i dlouhodobou předpověď z norského počasí yr. V poledne pak startuje rodinný cyklistický závod. Vše o pivovarech, výrobě a pití piva. Káva, jak ji známe i neznáme(ve spolupráci s Muzeem v Bruntále, SacerGape s.r.o., Vesnickým muzeem Želechovice, Vlastivědným muzeem v Olomouci a soukromými sběrateli)Připravovaná výstava: 27.


Letošní ročník dne otevřených dveří proběhne v sobotu 14.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod