Krbová zástěna

Krbová zástěna

Pevná síť chrání před jiskrami z krbu. Krbová zástěna se panely železo černá. Tato krbová zástěna s elegantním svitkovým designem dodá vašemu krbu klasický styl. Má jemné pletivo, které zadrží uhlík.


Krbová zástěna

Dekorativní kování představuje ozdobu. Zástěna se skládá ze nast. Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné pro Vámi zvol.


Je to bariéra, která dítě zpomalí, ale nelze se spolehnout jen na ni, je nutný dohle dítě nemá problém ji překlopit. Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších. Ideální volbou jsou především všude tam, kde jsou malé děti nebo domácí mazlíčci. V našem e-shopu máme pro vás připravené krbové zábrany a paravány různých rozměrů. Praktická krbová zástěna - ideální pro rodiny s dětmi či domácími mazlíčky.


Ochraňte vaše dítě nebo domácího mazlíčka před žárem z kamen či otevřeného krbu. V naší nabídce najdete praktické krbové zástěny a paravany, které perfektně slouží jako zábrana před přiblížením se k prostoru krbu a rizikem. Třídílná krbová zástěna na ochranu proti vylétávajícím jiskrám a uhlíkům. Skleněná krbová zástěna BEBOP je vyrobena z čirého, tepelně odolného skla a matné nerezové oceli.


Chrání před jiskrami a uhlíky, které vylétají z krbu. Ochrání podlahovou krytinu ale i děti a domácí mazlíčky. Dokonale se hodí k dalším produktům pro krb od.


Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Principy ochrany soukromí na PriceOrcan. Price Orcan se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Pro Vaše snazší nakupování bude při návštěvě těchto stránek docházet k profilování, což je forma použití souborů cookies za účelem vyhodnocování osobních preferencí a zájmů zákazníků a následná tvorba uživatelských profilů.


Veškeré informace o produktu. Jednodílná krbová zástěna na ochranu proti vylétávajícím jiskrám a uhlíkům. Rám nerezová ocel matná, mřížka s povrchovou úpravou antracit s vysokou kvalitou zpracování. Nezbytný doplněk v případě otevřených ohnišť. Pevné krbové kovová zástěny jsou ideální pro rodiny s malými dětmi.


Krbová zástěna

Praktická zástěna před kamna či krb, slouží jako zábrana pro děti, domácí zvířata. Ozdobná ocelová zástěna ke krbu, radiátoru nebo kamnům, práškově lakovaná. Skladem v prodejnách. Kozubová zástena × cm:Oheň je dobrý sluha, ale zlý pán. S kozubovou zástenou ochránite váš domov pred požiarom.


Zástena je vyrobená z kvalitného materiálu so štýlovým prehnutým dizajnom. Je vhodná ako ochrana pred vyletujúcími iskrami z otvoreného.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod