Infrazářiče do sauny

Mají kompletní spektrum infračerveného záření a již během několika sekund jsou schopné hřát na plný výkon. Prohřívací panely se dají pustit samostatně pomocí regulátoru pro relaxační pobyt ve Vaší sauně, který prohřeje Vaše klouby a svaly. Na výběr máte různé výkony zářiče, aby na vás zářič příjemně sálal, a přitom nepálil.


Infrazářiče do sauny

Do malých infrasaun anebo saun s hodně zářiči stačí 350W, do středně velké sauny zvolte 500W, a do velkých saun či saun o malém počtu zářičů vyberte 750W. Tyto sauny lze tedy jen těžko považovat za prospěšné zdraví. Zvláště levné modely takovýchto saun našemu zdraví spíše škodí než pomáhají. Po všech stránkách obstály v našich testech velmi slabě. Tyto infrazářiče jsou dodávány pod různými obchodními značkami, které slibují všechno.


V naší nabídce naleznete elektrická kamna do sauny , kamna na dřevo a infrazářiče do saun. Elektrická topidla nabízíme také s parním generátorem. Tato kategorie obsahuje rovněž řídící jednotky (regulace sauny ) k elektrickým topidlům a infrazářičům.


Tento účinek je tím silnější a účinnější, čím je větší pronikavost infra paprsků do hloubky kůže. Saunová kamna elektrická a naše bohatá nabídka od finských výrobců Sawotec, Narvi, Helo, Harvia a Sentiotec, zahrnují elektrická kamna do sauny pro domácí sauny až po saunová kamna pro veřejné sauny. Nejen, že mají velké využití v průmyslových odvětvích, ale používají se také při výrobě saun.


Převážně u sauny kombinované, která bývá často chybně označována jako infrasauna. Přijďte si nezávazně vyzkoušet nejkvalitnější infrazářiče Vitae do některé z našich ukázkových infrakabin. Náš showroom najdete v Praze – Uhříněvsi a kromě infrasaun zde máme vystavené i finské sauny , vířivky a parní kabinu. Do sauny se hodí kombinace karbonového a keramického zářiče na elektřinu. Tyto zářiče vynikají dlouhou životností a vysokou intenzitou tepla, jež proniká hlouběji do těla a imituje sálání slunce.


Infrazářiče do sauny

Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Zvolit správný typ infrazářiče je naprosto zásadní. Základem je hlídat si vlnovou délku – ta se dělí na IR-A (krátké vlny, které pronikají až do podkoží), IR-B (střední vlny, nepronikají tak hluboko jako IR-A, ale mají výrazné léčebné účinky) a IR-C (dlouhé vlny, v podstatě jen prohřívač kůže).


Dveře do sauny saunová kamna venkovní sauny saunové doplňky parní generátory finské sauny župan, zahradní sauny , stavebnice sauny pro kutily. Teplo vyzařované z infrazářičů má pozitivní zdravotní účinky. Výroba, prodej a montáž saun.


Vyrábíme infrakabiny, biosauny, klasické finské sauny i sauny kombinované na míru pro soukromé i veřejné užití. Základem infrakabiny, neboli infrasauny jsou infrazářiče umístěné v kabině ze dřeva. Používá se výběrový cedr, borovice vejmutovka, kanadský jedlovec a mnoho dalších dřevin. Infrasauny a sauny Infrasauny. Co se týká velikostních rozdílů sauny a infrasauny, tak finské sauny bývají rodinného typu v rozměrech do 5x5m, nejčastěji pak 2x8m.


V sauně je vhodné (až nutné) mít možnost si lehnout, protože správné prohřívání funguje nejvíce ve stejné úrovni celého organismu. Do naší infrasauny instalujeme výhradně značkové keramické infrazářiče německé výroby ELSTEIN typu FSR, s odborným posudkem Ministerstva zdravotnictví a schválením Státního zdravotního ústavu. Právě infrazářiče totiž zajišťují nejdůležitější funkci infrasaun, jakými je teplo a pocení. Zásadním rozdílem je však zdroj tepla.


Infrazářiče do sauny

V infrasauně jsou jím infrapanely, někdy nazývané jako infrazářiče. Pobyt v infrasauně je od klasického saunování odlišný tím, že v infrasauně dochází k ohřívání těla prostřednictvím záření, které proniká do povrchových tkání. Při interakci záření s tkáněmi. Velikost sauny x infrasauny. Původní výroba Philips přešla na výrobu Dr.


V sekci Doplňky do sauny nabízíme kvalitní dřevěné kartáče s bambusovými štětinami v různých velikostech,přírodní sisaloví žíňky,nebo třeba také masážný lufy s blahodárnou himalajskou solí, která má blahodárný vliv na pokožku i dýchání v sauně. Podle způsobu ohřevu těla se sauny dělí do dvou základních kategorií. Nejdůležitější částí suché finské sauny jsou saunová kamna, která zvednou teplotu v místnosti na až 1°C.


Infrazářiče do sauny

U klasické sauny se používá jako.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod